Image yaali چسب و ضد چسب :: دبیرستان پیشگامان اندیشه گتوند

دبیرستان پیشگامان اندیشه گتوند

آرمان پیشگامان: ما پیشگامان اندیشمند شهرمان هستیم بر آنیم به یاری خدا پیشگامان دانشمند ایران زمین باشیم
دبیرستان پیشگامان اندیشه گتوند

مدیر دبیرستان: آقای جهانشاه بهداروند

پیام های کوتاه
اطلاعات عمومی

پستخانه

سلام شما به تازگی وارد این صفحه شده اید
دانلود رایگان کتابهای الکترونیکی فارسی حدیث موضوعی
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات

چسب و ضد چسب

واحد پیشگامان اندیشه | يكشنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۲۳ ب.ظ

چسب 123 از خانواده چسب های قطره ای سیانوآکریلات میباشد و معمولا کاربران این گونه چسب ها در هنگام چسباندن اشیا به صورت اشتباه و یا آلودگی اجسام به چسب به طور ناخواسته, جهت جدا کردن چسب دچار مشکل می گردند و این پرسش برایشان پیش میاید که "حلال چسب 123 چیست" ؟!

چسب 123 و کلیه چسب های قطره ای مانند چسب های هوا خشک دارای حلال نمیباشند اما روشهایی وجود دارد تا بتوانید آنها را آسان تر و با کمترین صدمه به دیگر قسمتهای قطعه اصلی جدا نمایید. البته این روشها به صورت بسته بندی شده در بازار نیز ممکن است وجود داشته باشد که معمولا با نامهایی همچون "حلال چسب قطره ای" , ضد چسب 123 " , “Cyanoacrylate Remover” , "حلال چسب قطره ای" و نامهایی مشابه به فروش میرسند در هر حال موادی که در این مقاله به شما معرفی میگردد همان موادی است که در بسته بندی های تجاری در بازار به فروش میرسد که میتوانید به راحتی خودتان در منزل یا محل کار به آن دسترسی داشته باشید .

اولین ماده به عنوان حلال چسب 123, استون میباشد که میتواند چسب را به آرامی تخریب کند, از این حلال میتوانید در زمانی که چسب کاملا خشک شده است استفاده نمایید, (لازم به ذکر است که حلال استونی که به عنوان لاک پاک کن و استون معطر خریداری میگردد ممکن است به دلیل رقیق تر بودن قدرت کافی را برای رفع چسب نداشته باشد), بهتر است از حلال استون صنعتی و خالص استفاده نمایید. کافیست قطعه آلوده شده به چسب 123 خشک شده را برای مدتی در داخل حلال استون قرار دهید (به طوری که کل سطوح چسب در داخل حلال باشند), این مدت بسته به ضخامت چسب میتواند از چند دقیقه تا چندین ساعت طول بکشد و لازم است آنقدر قطعات در داخل حلال قرار گیرند تا چسب روی آن کاملا نرم شوند و سپس به راحتی قابل تمیز کردن میباشند. توجه داشته باشید که حلال استون فرار است و لازم است درب ظرف حاوی حلال بسته باشد تا از تبخیر آن جلوگیری شود. همچنین تشخیص این نکته که حلال به قطعه اصلی صدمه وارد نکند بر عهده شما میباشد. معمولا از این حلال میتوانید برای پاک کردن چسب روی قطعات فلزی, سنگی,  شیشه ای, تفلونی و پارچه های بدون رنگ استفاده نمایید و پیشنهاد میگردد قبل از مصرف ابتدا قسمتی کوچک از قطعه را وارد حلال نمایید تا از نرسیدن آسیب به قطعه آگاه شوید. همچنین توجه داشته باشید که حلال استون بسیار برای قطعاتی از جنس لاستیک, نایلونی, پلاستیک و... نا مناسب میباشد .

 

دومین روش استفاده از سرکه میباشد, در مواردی که قطعات بزرگ هستند و قابلیت غرق کردن آنها در حلال استون نمیباشد میتوانید از مقداری سرکه استفاده نمایید به این روش که یک پارچه را آغشته به سرکه فراوان نمایید و آن را بر روی سطح چسب قرار دهید و در صورت خشک شدن پارچه مجددا آن را به سرکه آغشته نمایید و این عمل را تا جایی انجام دهید که چسب کاملا تخریب گردد و قابل جدا کردن باشد, از این روش نیز میتوانید جهت غرق آب کردن قطعه مانند روش قبلی استفاده نمایید .

 

روش سوم استفاده از شعله مستقیم میباشد و مسلما این روش تنها برای قطعات فلزی و سنگی قابل استفاده میباشد چراکه شعله آسیبی به آنها نخواهد رساند. برای استفاده از این روش کافیست شعله مستقیم فندک یا فندک کوره ای را بر روی سطوح چسبی مستقیما نگاه دارید تا چسب بسوزد و سپس به راحتی میتوانید چسب را از قطعه جدا نمایید. توجه داشته باشید که جهت استفاده از این روش لازم است از ماسک و دستکش استفاده نمایید تا گاز و تکه های چسب که ممکن از از چسب به طرفین پرتاب شوند باعث آزار شما نگردند .

 

در صورتی که چسب بر روی پوست بدن شما ریخته باشد به روش زیر عمل نمایید :

ابتدا لازم است بدانید که چسب قطره ای هنگامی که بر روی پوست بدن ریخته شود بسیار سریع و حتی بدون استفاده از شتاب دهنده ممکن است در عرض کمتر از 5ثانیه خشک گردد و در حین خشک شدن به شدت داغ میگردد, در صورتی که این اتفاق برای شما افتاد, قبل از هر کاری و در کوتاهترین فرصت کلیه لباسهای آن قسمت از بدن را که آلوده به چسب شده است از بدن خارج نمایید و در صورت داغ شدن چسب دستپاچه نگردید, ممکن است چسب داغی زیادی پیدا کند اما نگران نباشید زیرا این داغی باعث سوختگی بدن شما نخواهد شد, آرامش خود را حفظ نمایید و در صورتی که فرصت کافی برای خارج کردن کل پوشاک قسمت آلوده به چسب نگشتید و چسب خشک شد, باید تحمل کنید و با حوصله و فرصت کافی شروع به جدا کردن پوسته ای چسب از بدن نمایید, چسب هنگامی که روی بدن میریزد به دلیل ترشحات پوستی بعد از چند ساعت آسانتر جدا خواهد شد و همچنین میتوانید در این مدت بدن خود را چندین ساعت در داخل وان آب داغ فرو ببرید تا چسب ها آسانتر از بدن جدا گردند .

از چسب 123 هیچ گاه جهت چسباندن ناخن مصنوعی استفاده نمایید چراکه هنگام جدا کردن آن دچار مشکل خواهید شد.

  • واحد پیشگامان اندیشه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پیامک مدرسه: 50002040506280  تلفن مدرسه 06136326280
چاپ این صفحه چاپ این صفحه
پیج رنک گوگل